Emmanuel Gemeente Deventer |
Koningin Julianastraat 93 | 7415 GK Deventer | info@emmanuelgemeente.nl

Getuigenissen van genezingen

Jezus Christus geneest nu nog steeds!
Tijdens mijn reis naar India heb ik vele wonderen en genezingen meegemaakt. Ik vroeg de Here waarom ik dat niet zoveel in Nederland zag. Hij antwoordde mij heel simpel.."Omdat jij in Nederland niet veel voor mensen bidt en hun de handen niet opleg tijdens de samenkomsten". 

Vandaar dat er voortaan iedere laatste zondag van de maand na de samenkomst gelegenheid gegeven wordt dat er persoonlijk voor de zieken gebeden wordt.  

Genezen van rugklachten.
Mijn naam is Edward Reina en ik ben 50 jaar oud. Ben getrouwd en heb 2 kinderen. Afgelopen jaren heb ik heel veel last van mijn rug gehad. Het begon in het jaar 2005 tot heden. Vorig jaar had ik heel veel last van mijn rug. De pijn werd erger en straalde naar mijn been. De pijn was zo erg dat ik me op 12 maart heb ziekgemeld op mijn werk. Ik kon niet een buiging maken en had pijn in mijn rug bij lopen, liggen. Ben door mijn huisarts doorverwezen  naar de rugpoli in Delden. Op de MRI scan was te zien dat mijn onderste wervel versleten is en tegen mijn zenuwspier aandrukt. Op 31 maart zondagochtend ben ik net als iedere zondag naar de dienst geweest. Na de dienst heeft de Peter voor mij gebeden. Ik kreeg een warm gevoel in mijn rug en mijn benen op dat moment wist ik dat ik genezen was. Ik kon een buiging maken en had geen pijn meer. Op 16 april ( vandaag) moest ik voor controle bij de rugpoli in Delden zijn. De behandelende arts zei tegen mij dat ik niet elke week meer moet komen. Hij ziet dat mijn rug snel herstelt hij had er geen woorden voor.  Over 3 weken heb ik laatste controle. God heeft mij genezen van de pijn in mijn rug en ik ben God dankbaar.

Stem terug en voel me herboren!
Hallo Br. Peter, Zoals je weet heb ik toch afgelopen zondag voor mij laten bidden.Was eigenlijk helemaal mijn bedoeling niet maar het liep zo omdat ik mee zou bidden  ter ondersteuning. Het moment dat het ten einde liep ging ik eigenlijk vanzelf naar voren zodat ik gebed kon krijgen. De zalving was enorm, op een gegeven moment kreeg ik het gevoel onder stroom te staan. Letterlijk van hoofdhuid tot voetzool. De spieren konden niet rustig blijven, het ging maar door. Ik getuig nu nog naar anderen en zeg, leek net of ik een vinger in het stopcontact hield. Het resultaat uiteindelijk was dat ik zondagnacht voor het eerst geen hoestbuien meer gehad heb. Ik stond maandagochtend als herboren!!! 

Had weer mijn energie terug en wist toen zeker dat het de bedoeling was dat ik de resterende bestralingen nog door kon zetten. Vandaag heb ik dan ook een gesprek gehad met de arts en hij is heel tevreden over de resultaten en stond verbaasd dat ook de plek die bestraalt wordt er zo goed uit ziet, wel hebben we afgesproken dat ik 4 dagen per week ga doen zodat ik 3 dagen heb om uit te rusten.

Na deze week dus nog 2 maal vier dagen.Wat ook fijn was is dat ik maandagochtend weer bij het wakker worden weer kon zingen. Dit doe ik altijd in combinatie met gebed maar de Heer bleef mij maar liederen doorgeven.Dit kon ik de laatste weken praktisch niet of alleen met krakende en piepende stem.Wat is God toch goed aan Hem alle Eer.Fijn dat de gelegenheid voor gebed geboden wordt en ook zo nodig is.

Mijn dank  Blessings, Marjan ter Haar

Dit heb ik nog nooit eerder meegemaakt!
Beste Peter en Edith, Ik wil graag nog even terug laten horen wat er gebeurd is na afgelopen zondag. Peter heeft voor en met mij gebeden om genezing van mijn ontstoken hart en hartzakje. Ik had de afgelopen weken nog steeds klachten, ik kreeg steken in het hart bij traplopen bijvoorbeeld en ik was snel moe.
 
Tijdens het gebed zondag vulde mijn hart zich meteen met een geweldige warmte. Ik had daarvoor een hoge hartslag, dat moet Peter gevoeld hebben zo hard bonkte hij,  maar die hartslag daalde heel snel. Er kwam in mijn hele lichaam een rust en toen ik wegliep leek het alsof ik op een wolk liep, zo licht. De dagen erna ontdekte ik nog iets, de angst die ik had om mijn hart te belasten was weg. Ik had geen twijfels en ik voel me sterk. Maandagavond ben ik meteen gaan hardlopen!
 
Ik heb al bij meerdere mensen kunnen getuigen hiervan, dit heb ik nog nooit meegemaakt en ik kan dit niet ontkennen. Ik dank en prijs God voor wat Hij gedaan heeft. En jullie ook, voor jullie gebed en liefde voor de gemeente. 
 
Ik heb trouwens ook de knoop doorgehakt en me na afgelopen woensdagavond aangesloten bij de connectgroep van Willem, ik kijk er erg naar uit! Hartelijke groeten, Niek Zuidhof