Emmanuel Gemeente Deventer |
Koningin Julianastraat 93 | 7415 GK Deventer | [email protected]

Next Gen jeugdgroepen

Ben jij tussen de 12 en 21 jaar dan ben je welkom bij een van onze Next Gen jeugdgroepen. Tijdens de jeugdavond ontmoet je leeftijdgenoten die ook geloven en meer over God en de bijbel willen weten en leren. Elkaar ontmoeten, vriendschappen opbouwen, spelletjes doen, praten, chillen, bidden en af en toe samen eten, laser gamen of een film kijken, dat zijn de dingen die we op de jeugdavond doen. En heb je zelf een goed idee voor een thema of activiteit, dan horen we dat graag.  

De Next Gen is verdeeld in drie groepen:

  • Teens Alive: brugklas t/m klas 3 
  • Young Followers: klas 4 t/m 17 jaar
  • Young Adults: 18 t/m 21 jaar

Teens Alive

De groep Teens Alive komt elke vrijdagavond bij elkaar in de kerk. De avond begint om 19.30 uur en eindigt om 21.30 uur. 

Young Followers

De groep Young Followers komt elke vrijdagavond bij elkaar in de kerk. De avond begint om 20.00 en eindigt om 22.00 uur.

Young Adults

De groep Young Adults komt elke zondagavond bij elkaar afwisselend in de kerk of bij iemand thuis. De avond begint om 19.00 uur en eindigt om 21.00 uur.

Next Gen Weekend

Dit wil je niet missen, elk jaar gaan we met de hele Next Gen een weekend weg. Een geweldig moment om samen het seizoen te starten. Fellowship en worship maar ook battles en bonte avond zijn onderdelen van het te gekke Next Gen weekend. 

Thema-avonden

Naast alle eigen jeugdavonden zijn er door het jaar heen ook nog een aantal thema-avonden. Soms serieus en opbouwend en soms ook gewoon met veel fun. Denk bijvoorbeeld aan de Goede Vrijdag dienst en Jingle Balls of lekker bowlen met z’n allen.

De Next Gen van de Emmanuel gemeente is er ook voor jou! Dus wees welkom! 

Meer informatie: 
Heb je nog vragen over onze jeugdgroepen stuur dan je vraag per mail naar [email protected]