Emmanuel Gemeente Deventer |
Koningin Julianastraat 93 | 7415 GK Deventer | info@emmanuelgemeente.nl

Wil je weten of er meer is tussen hemel en aarde?

VOOR WIE?
Deze cursus is bedoeld voor hen die pas tot het geloof gekomen zijn en de volgende stap willen nemen.
Het is ook voor iedereen die aan een sterke christelijk fundament wil bouwen. 
 
HOE ZIET DE ALPHA CURSUS ER UIT?
Onze Alpha cursus duurt 3 zaterdagen. De bijeenkomsten beginnen met koffie en wat lekkers. Gedurende de dag zijn er meerdere korte studies, met aansluitend de gelegenheid om in kleine groepen na te praten en uw vragen te stellen. Vragen staat vrij op de Alpha-cursus! Het is mogelijk om de eerste dag vrijblijvend te komen kijken of de cursus iets voor u is.
De volgende onderwerpen worden o.a. behandeld: Wie is Jezus? Was hij God of een gewoon mens? Waarom stierf Jezus aan het kruis? Bestaat de duivel? Wie de heilige Geest? Wat is de Bijbel en hoe moet ik die lezen? Hoe moet ik bidden?
 
WAT KOST HET EN HOE KAN IK ME AANMELDEN?
De Alpha cursus is gratis. De cursus is inclusief al het lesmateriaal en een lunch waarvoor een vrijwillige bijdrage van 5 euro gevraagd wordt. De cursus wordt gehouden in de Emmanuel Gemeente aan de Koningin Julianastraat 93 te Deventer. 
  
 
 
Datum 2021 nog niet bekend Aanvang
Zaterdag  9.30-16.00 uur
 Zaterdag  9.30-16.00 uur
 Zaterdag 9.30-16.00 uur 

Ruim 24 miljoen mensen gingen u voor. De Alpha-cursus is al in de jaren ’70 ontstaan in de Holy Trinity Brompton Church in Londen. De cursus verspreidde zich snel over Europa en de rest van de wereld. Op dit moment zijn er meer dan 55.000 cursussen wereldwijd in maar liefst 165 landen.
 
U kunt zich hier online aanmelden door het aanmeldingsformulier in te vullen en te versturen. I.v.m. de voorbereidingen is aanmelden gewenst!
 

Inschrijfformulier