Emmanuel Gemeente Deventer |
Koningin Julianastraat 93 | 7415 GK Deventer | info@emmanuelgemeente.nl

Alpha Cursus

 
HOE ZIET DE ALPHA CURSUS ER UIT?
Onze Alpha cursus duurt 3 zaterdagen. De bijeenkomsten beginnen met koffie en wat lekkers. Gedurende de dag zijn er meerdere korte studies, met aansluitend de gelegenheid om in kleine groepen na te praten en uw vragen te stellen. Vragen staat vrij op de Alpha-cursus! Het is mogelijk om de eerste dag vrijblijvend te komen kijken of de cursus iets voor u is.
De volgende onderwerpen worden o.a. behandeld: Wie is Jezus? Was hij God of een gewoon mens? Waarom stierf Jezus aan het kruis? Bestaat de duivel? Wie de heilige Geest? Wat is de Bijbel en hoe moet ik die lezen? Hoe moet ik bidden?
 
WAT KOST HET EN HOE KAN IK ME AANMELDEN?
De Alpha cursus is gratis. De cursus is inclusief al het lesmateriaal en een lunch waarvoor een vrijwillige bijdrage van 5 euro gevraagd wordt. De cursus wordt gehouden in de Emmanuel Gemeente aan de Koningin Julianastraat 93 te Deventer. 
  
 
 
Datum 2017 Aanvang
zaterdag 11 februari 9.30 uur
zaterdag 18 februari 9.30 uur
zaterdag 25 februari 9.30 uur
                                                              De cursusdagen duren tot ongeveer 16.00 uur
 
Ruim 24 miljoen mensen gingen u voor. De Alpha-cursus is al in de jaren ’70 ontstaan in de Holy Trinity Brompton Church in Londen. De cursus verspreidde zich snel over Europa en de rest van de wereld. Op dit moment zijn er meer dan 55.000 cursussen wereldwijd in maar liefst 165 landen.
 
U kunt zich hier online aanmelden door het aanmeldingsformulier in te vullen en te versturen. I.v.m. de voorbereidingen is aanmelden gewenst!
 

Inschrijfformulier