Emmanuel Gemeente Deventer |
Koningin Julianastraat 93 | 7415 GK Deventer | info@emmanuelgemeente.nl

Leiderschaptraining

De Emmanuel Gemeente bestaat niet alleen uit een groep mensen tijdens de zondagse samenkomsten, maar ook uit Connectgroepen. Een Connectgroep is een groep die wekelijks bij elkaar komt om elkaar op te bouwen en te bemoedigen. Een Connectgroep geeft je ook de mogelijkheid om vriendschappen op te bouwen en relaties aan te gaan, zodat je je ervaringen kunt delen met anderen. Kortom, je hoeft in de Emmanuel Gemeente er niet alleen voor te staan. Vanwege de groei van de gemeente en omdat de vraag naar Connectgroepen toeneemt, zijn we continu op zoek naar nieuwe Connectgroepleiders. Mensen die de verantwoordelijkheid willen nemen om voor mensen te zorgen.
 
Het worden van een Connectgroepleider en het leiden van een Connectgroep is een inspirerende en leerzame ervaring. Tijdens de cursus leer je meer over de visie en het doel van Connectgroepen binnen de Emmanuel Gemeente. Daarnaast word je toegerust met de vaardigheden die je nodig hebt om een Connectgroep te leiden.
 
Als jij een hart hebt voor mensen en wilt groeien in leiderschap dan is deze Leiderstraining iets voor jou! Daarnaast is de leiderstraining natuurlijk zeer geschikt voor aanstaande en huidige leiders/oudsten/voorgangers die hun kennis willen verruimen en hun vaardigheden willen bijslijpen. De training bestaat uit 2 zaterdagen en wordt gegeven door Peter de Leau.
 
De seminar inclusief lunch is gratis maar in verband met de lunch moet u hiernaast opgeven. 
 
Data Leiderstraining
 
Datum  2016 Aanvang Thema
Zaterdag 16 april  10.00 - 15.00 uur De blauwdruk van Gods Gemeente
Zaterdag 23 april 10.00 - 15.00 uur De blauwdruk van Gods Gemeente
Beide zaterdagen 12.00 - 13.00 uur   Lunch
 
Je kunt je aanmelden door het inschrijfformulier in te vullen.
 
 

Inschrijfformulier