Emmanuel Gemeente Deventer |
Koningin Julianastraat 93 | 7415 GK Deventer | info@emmanuelgemeente.nl

Het Grote Waarom

Waarom?
Waarom doen we (de Emmanuel Gemeente) de dingen doen die we doen?

1. Het allereerst doen we alle dingen omdat we God ermee willen verheerlijken
2. maar we doen het ook omdat we zoveel mogelijk mensen willen helpen om God te leren kennen, opdat zij het beste soort leven hier op aarde als in de eeuwigheid kunnen ervaren.
3. Om gezamenlijk Gods Plan voor ons leven uit te voeren.

Hoe?
Wij willen zoveel mogelijk mensen bereiken met het evangelie door middel van alle middelen die ons ter beschikking staan zoals: een gebouw voor samenkomsten, onze erediensten op facebook, een eigen youtube kanaal waarop je gratis kunt abonneren, family7 tv uitzendingen,  folders, boeken, predikingen en cursussen en een informatieve heelgoednieuws4deventer.nl website.

Wat?
Wij willen een gemeenschap zijn die uniek is zoals God het bedoeld heeft. Wij willen een kerk zijn die niet oordeelt maar elkaar bemoedigd. Dit gebeurt onder andere in de connectgroepen, jeugdgroepen en alle andere groepen die er zijn.